Sponsorer


Huvudsponsor - MUSH

Vi på MUSH vill ge alla hundar och katter möjlighet att äta bättre mat – mat som är naturlig, ren och fri från tillsatser och onödigheter. Mat deras kroppar är skapta att äta, som bygger upp och stärker, ger energi och matglädje. Precis sådan mat tillverkar vi i våra egna fabriker i Finland och Sverige. Mat är en källa till hälsa, glädje och livskvalitet och vi är övertygade om att råfoder är det bästa du kan ge din hund och katt.
Det ska vara enkelt att utfodra sitt husdjur med en naturlig och artanpassad kost, därför har vi utvecklat ett brett sortiment av foder och tugg i smidiga format, så att du enkelt kan hitta rätt produkt för just ditt husdjur och för alla möjliga tillfällen. 

Huvudsponsor - Raw for Paw

Med en viftande svans är vi otroligt stolta över våra ärliga produkter. Raw for Paw är ett varumärke med fokus på naturliga produkter för din hunds välmående. Vi har två olika kategorier hundgodis och en serie med kosttillskott.
Raw for Paw hundgodis är frystorkade bitar av kött, självklart av nordiska råvaror. Vår ena serien innehåller 100% kött från djur som har levt ett liv i de nordiska skogarna. Det finns sju stycken olika smaker – älg, rådjur, vildsvin, ren, hjort och viltmix. Produkter med singelprotein är bra för hundar med överkänslighet, och just vilt brukar de flesta hundar klara bra.
I vår serie med tillskott har vi hämtat råvaror från naturen. Här hittar du bekanta produkter som MSM och Green-lipped mussel, men vi har även tagit fram unika örtmixar med olika funktioner för att hjälpa din hunds kropp

Revolution Race

RevolutionRace har sedan starten 2014 valt att sticka ut i outdoorbranschen med våra färgglada, snygga och prisvärda friluftskläder med perfekt passform! Hos oss på RevolutionRace hittar du alltid bekväma, snygga frilufsbyxor, vindtäta och vattentäta jackor, underställ i bambu eller merinoull, fleecetröjor och andra produkter till när du befinner dig ute i naturen - i kvalitet som håller år efter år! Vi ser till att du har allt i garderoben som passar oavsett vilket äventyr du har i tanken - från fjällvandring till vandringsresor eller om du bara vill ha något snyggt och funktionellt att ta på dig när du ska ut och gå i skogen eller påta i trädgården. Skulle du hellre vilja stanna hemma i soffan eller ha något skönt att ta på dig u fjällstugan har vi självklart även sköna mjukisbyxor, hoodies och andra mjuka plagg i vårt sortiment. Spana även in våra snygga friluftstights och träningstights!

Din Veterinär

Smådjurskliniken Din Veterinär ägs och drivs av fyra veterinärer som startade kliniken. Tillsammans med vår djurhälsopersonal – var och en med lång erfarenhet och hög kompetens inom sina speciella områden – säkrar vi kvalitet och engagemang för varje djur och djurägare som kommer till vår klinik.
Vi erbjuder djursjukvård inom medicin, kirurgi, tandvård och bilddiagnostik samt friskvård genom VetPlan och vår välutrustade rehabavdelning. Hit kommer också patienter som remitteras till oss från andra veterinärer och djurkliniker. 

Elins Fyra Tassar

Vi erbjuder ett helhetskoncept med hundbutik, hundfriskvård och hundrehab samt hundtrim i samma lokaler. Vi har behandlingar och produkter för alla, tävlingshundar eller sällskapshundar, alla är varmt välkomna. Håll gärna utkik på våra sociala medier för att få nyaste informationen om vårt sortiment och erbjudande. 

Hööks Helsingborg

Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett stort sortiment med allt för ryttare, häst, hund och katt. 

Arken Zoo - Region Syd

Arken Zoo är en del av Nordens största husdjurskoncept och finns med dig och ditt husdjur genom hela livet. Vi har över 19 butiker i södra Sverige och ni hittat oss i bland annat Helsingborg, Råå, Ängelholm, Lund, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Malmö, Ystad, Hörby, Burlöv och Trelleborg. Vi har över 30 års erfarenhet och vår kunniga personal har en gedigen kunskap inom olika områden som rör våra husdjur. Du är alltid välkommen att komma med frågor och funderingar, så hjälper vi dig att hitta vad du och ditt husdjur behöver. 

Munka Lantmän

Arken Zoo är en del av Nordens största husdjurskoncept och finns med dig och ditt husdjur genom hela livet. Vi har över 19 butiker i södra Sverige och ni hittat oss i bland annat Helsingborg, Råå, Ängelholm, Lund, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Malmö, Ystad, Hörby, Burlöv och Trelleborg. Vi har över 30 års erfarenhet och vår kunniga personal har en gedigen kunskap inom olika områden som rör våra husdjur. Du är alltid välkommen att komma med frågor och funderingar, så hjälper vi dig att hitta vad du och ditt husdjur behöver. 

Doggy Professional

Doggy Professional är ett foderkoncept för aktiva hundar. Fodret är anpassat efter hundens aktivitetsnivå och du hittar både högenergifoder till hundar som behöver extra energi och hundfoder med låg fetthalt som passar kastrerade hundar. 

Aktiv Svea

AktivSvea har några av marknadens bästa fodertillskott för hundar.
All produktion sker i Västsverige och bygger på helt naturliga ingredienser.
Produkterna bygger på studier och är kliniskt testade – allt för att ge våra djur de allra bästa förutsättningarna till ett långt, aktivt och välmående liv. Ta hand om hunden med tillskott som syns märks och känns." 

Segragymnasiet

Segragymnasiet skall vara det självklara valet för ungdomar som vill utbilda sig inom Lantbruk, Hästhållning och Djurvård. Vi skall arbeta nära verkligheten och eleverna skall få arbeta praktiskt redan från årskurs ett. Våra elever skall vara väl förberedda, med intyg och certifikat som branschen efterfrågar, för ett framtida yrkesliv inom de gröna näringarna. Vi är den lilla skolan som erbjuder trygghet, närhet och gemenskap både på skolan och på internatet. 

Top Pet

Top Pet är webbutiken för den aktiva hunden och föraren. Här hittar du många unika produkter som passar till dig som tränar aktivt med din hund.

Uhip

Uhip brinner för dig som möter dagliga väderutmaningar och lever ett aktivt liv med hund och/eller häst. Vår ledstjärna är att skapa kläder av funktionella material, med smarta funktioner och med snygg design så att du ska kunna göra det du älskar med stil. Alla våra plagg har smarta funktioner och rätt material för aktiviteter utomhus. 

Aptus

Aptus är en del av Orion Pharma, som utvecklar och marknadsför läkemedel och handelsvaror för både människor och djur. Våra egna veterinärer, forskare och djurhälsoexperter utvecklar ständigt produkter som kan förbättra våra husdjurs hälsa och välbefinnande.
Aptusprodukterna är utvecklade för att stödja hundens och kattens hälsa i livets alla stadier. Serien innehåller högkvalitativa produkter inom mage, munhygien, beteende, rörlighet, hud & päls, ögon & öron samt återhämtning. 

Vitamin Well

Vitamin Well kommer sponsra tävlingens funktionärer med ett modernt, nyttigt och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. 

Adaptil

I det vilda lever valpar och vuxna hundar ofta i grupper och utbyter naturliga doftbudskap som sprids ut i luften, så kallade feromoner.
En del av dessa feromoner gör hunden naturligt trygg. Hundar får trygghetsferomoner av mammatiken när hon ger valpar di eller från öronen på vuxna hundar.
ADAPTIL ger din hund detta trygghetsferomon - den är unik för hundar och vi människor kan varken uppfatta eller ge det till hunden.
ADAPTIL bidrar till hundens välbefinnande och hjälper dem att anpassa sig till stressiga situationer.
ADAPTIL är glad att få sponsra Agilitykalaset 2023.